Maksut

JÄSENMAKSU SYKSY - KEVÄT

  • 60 euroa

Jumpista saa jäsenlomakkeita, jotka täyttämällä ja palauttamalla ohjaajalle pääsee jäseneksi. Jäsenlomakkeen pohjalta laskutamme jäsenmaksun. Jäsenmaksulla pääset kaikkiin jumppiin. Jatkossa lähetämme automaattisesti laskun jäsenlomakkeiden pohjalta, mikäli et halua olla mukana toiminnassa ilmoita siitä kirjallisesti Anne Mäkelälle anne.makela@tunturilapinyrityspalvelu.fi

Spinningissä on jäsenmaksun lisäksi tuntimaksu 4 euroa / kerta.

Ei jäsenenä tuntimaksu kaikkiin jumppiin on 8 euroa / kerta.

Tuntimaksut maksa suoraan ohjaajalle ennen tunnin alkua tasarahalla. Tuntimaksuihin on mahdollista ostaa kymmenen kerran -kortteja, jotka leimataan jumpissa. Tuntimaksut voi maksaa myös liikuntaseteleillä suoraan ohjaajalle.

Jäsenmaksu sisältää tapaturmavakuutuksen, joka kattaa Muonion naisvoimistelijoiden järjestämässä tapahtumassa sattuneet tapaturmat.

Ei jäsenen tuntimaksu EI SISÄLLÄ VAKUUTUSTA.

Maksuna käyvät myös Eazybreak, Smartum-saldo ja -seteli sekä TYKY-Online (verkkomaksuna) ja -seteli. Liikuntasaldolla maksaessasi kirjaudu palveluusi ja valitse Muonion naisvoimistelijat ja syötä tiedot maksustasi avoin maksu -kenttään ja ota tuloste maksutositteesta. Liikuntasetelit voit toimittaa Anne Mäkelälle tilitoimisto Tunturi-lapin yrityspalveluun.


Kun käytössäsi on SporttiPassi voit maksaa harjoitusmaksusi verkkomaksulla tai ePassi -sovelluksella.
*Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla
*Valitse verkkomaksut
*Aloita kirjoittamalla valikkoon
Muonion Naisvoimistelijat ry, kun järjestelmä löytää sen valitse toimipiste ja paina "seuraava"
*Kirjoita summa euroissa
*Kirjoita palvelunkuvaukseen mitä maksu koskee
*Paina maksa